Bæredygtighed og genanvendelse

Vi har fokus på bæredygtig produktion


GENANVENDELSE ER ET AF PRINCIPPERNE FOR EN BÆREDYGTIG UDVIKLING

Der anvendes ingen direkte farlige kemikalier i fremstilling og overfladebehandling af aluminium. Vi vedkender vores ansvar over for fremtidige generationer og søger konstant efter bæredygtige behandlings- og arbejdsmetoder for at mindske den miljømæssige påvirkning. Miljøbeskyttelse og genanvendelse er nødvendigt for at sikre en bæredygtig fremtid.

Aluminium er et værdifuldt genbrugsmateriale, som er let at sortere fra andre metaller og kan genbruges igen og igen. Vi genanvender alt affald og processkrot i forbindelse med vores aluminiumproduktion, hvilket er af stor betydning for bæredygtighed.

Aluminiums lave smeltepunkt medfører betydelige besparelser i energiomkostningerne sammenlignet med andre metaller og vi omsmelter til ny bæredygtig aluminium på eget smelteværk. Man har produceret aluminium siden 1881. Mere end 75% af alt aluminium produceret siden 1881 er stadig i anvendelse. Aluminium er derfor en vigtig hjørnesten i fremtidens klimapolitik. Vi har udarbejdet et miljøprogram i henhold til ISO 14001 for alle produktionsenheder. Ved at følge disse regler, forbedrer vi ekspertisen på miljøområder og sikrer en miljømæssig og bæredygtig udvikling.

Vi kan levere certificeret bæredygtig aluminium (100% Green Aluminium - indsamlet og genanvendt genbrugsaluminium) som kan kildesorteres og genbruges til fremtidige nye produkter hvori aluminium indgår.

 

 

Hurtig info

VORES FABRIK LIGGER I SKOVEN - NED TIL EN SØ. VI ER DERFOR UNDERLAGT BRANCHENS HØJESTE KRAV TIL MILJØFORANSTALTNINGER OG -BESKYTTELSE. DET ER EN NATURLIG DEL AF ALT HVAD VI FORETAGER OS - OG MÅDE VI PRODUCERER PÅ.

Your Premium Partner in Aluminium Solutions

Esplanaden 12, DK-1263 København K

np@nordisk-profil.dk

+45 4516 6100