Nordisk Profil A/S

Velkommen til Nordisk Profil A/S

Innovativ partner i aluminium og facadeløsninger

Nordisk Profil A/S er en dansk virksomhed med speciale inden for aluminiumsprofiler og facadesystemer.

De seneste 25 år har vi, som den professionelle samarbejdspartner med høj faglighed, effektive processer og excellent kundeservice skabt værdi for vores kunder.

Vi tænker kunden ind i alt, hvad vi gør, og vores mål er konstant at skabe kundeværdi med skræddersyede løsninger, professionel sparring og ikke mindst balance hele vejen rundt om projekt-og opgaveløsningen.


De to forretningsben

Din specialist i og leverandør af aluminiumsprofiler

I samarbejde med Purso, en af Europas førende aluminiumsproducenter, leverer vi løsninger i ekstruderet og bearbejdet aluminium. Uanset ønske og behov til profil og komponent, sikrer vi en løsning lige fra idé og design til teknisk udførelse.

Vi tilbyder et komplet produktprogram med både standard- og kundeprofiler, og har 100 % kontrol over hele værdikæden - fra smeltning af aluminium til det færdige produkt.


Din specialist i og leverandør af facadelamel-systemer

Unikke patenterede facadeløsninger i træ og aluminium er vores andet forretningsben.

Med systemerne Woodfac®, Alufac®og Napsu®ønsker vi at skabe rammen for en levende arkitektur med stor frihedsgrad og innovativt design.

Varierende udtryk skabt gennem lys, skygger, materialer og design giver unikke muligheder og løsninger for stilfulde facadelamel-systemer. Derudover er monteringen i en særklasse for sig. Med særlige udviklede klik-og panel-systemer, er der garanti for en enkel, hurtig og præcis montering med utallige kombinationsmuligheder.


100 % bæredygtige facadeløsninger

Vores produkter er produceret af 100 % indsamlet og genanvendt Green Aluminium samt FSC og PEFC fremstillet træ, der sikrer ansvarligt og bæredygtigt skovbrug.

Derudover er facadeløsningerne godkendt som passiv brandsikring med 100 % giftfri brandimprægnering, der er bæredygtig og naturlig nedbrydelig.


Læs mere her:

Woodfac
Alufac
Napsu
Aluminiumsprofiler

 

VI HAR BRUG FOR DIG

Nordisk Profil søger en byggeteknisk projektleder, der ønsker at være med til at skabe fremtidens innovative og bæredygtige facadeløsninger. 

Markedet vokser, og vi har travlt. Derfor har vi brug for dig, som søger nye udfordringer og er klar på en udfordrende og spændende hverdag med masser af byggefaglige opgaver.

Se stillingsopslaget her og og send din ansøgning til Jørgen Tøtterup - jts@nordisk-profil.dk 

Vores team


John Bitsch

Direktør & Partner

Jørgen Tøtterup Sørensen

Direktør & Partner

Therese Thorup Henriksen

Økonomichef

Emil Rahbek Sørensen

Projektleder, Cand.Polyt

Casper Bak Nygaard

Projektspecialist

Innovativ partner i aluminium og facadeløsninger

Amaliegade 6, DK 1256 København K

np@nordisk-profil.dk

+45 45 166 100