Woodfac på Architect@Work - Copenhagen 2018 - Forum

  • Af Signar
  • Skrevet februar 26, 2018

Lancering af Woodfac fremstillet 100% Indsamlet og Genanvendt Bæredygtig aluminium

På Architects at Work i Forum, København, 16-17 maj 2018 lancerer vi Woodfac fremstillet 100% af bæredygtigt, indsamlet og genanvendt Green Aluminium. Woodfac er et unikt patenteret facadesystem, med trælameller der klipses på en aluminiumstruktur. Det er hurtigt at montere med høj præcision og fuldkommen arkitektonisk frihed med forskellige farver og designs. Woodfac er yderst tidsbesparende ved montering på facade og kræver minimal vedligeholdelse.Woodfac er fås som lamel-klik-system og som panel facadesystem. Det eneste du ser er trælamellerne. Ingen skruer og ingen monteringselementer er umiddelbart synlige. Det er hurtigt og nemt at montere med den højeste grad af præcision.

Woodfac er det perfekte valg til:

-          Facade renovering

-          Delvise makeovers

-          Nye bygninger

-          Tilføjet design element

Woodfac tilbyder med brugen af FSC-godkendt træ og genanvendt Green Aluminium, den højeste grad af bæredygtighed. Løsningen er derfor ideel for planlægning af boliger i grønne områder og byer.

Woodfac er designet i et skandinavisk look, der giver en unikt designtilføjelse med trælamellerne, som ingen anden facader kan tilbyde. Woodfac bringer naturens element direkte ind i bylandskabet, ved at skjule triste facader på lejlighedskomplekser, offentlige bygninger, Head Quarters etc. Woodfac giver også nyt liv til  fabrikker og industrier placeret synligt i landområder. Et simpelt og genialt design gør, at det nemt for dig at vælge Woodfac.

Woodfac produceres efter ønske og leveres klart til montering på din facade.

Innovativ partner i aluminium og facadeløsninger

Amaliegade 6, DK 1256 København K

np@nordisk-profil.dk

+45 45 166 100