top of page

Klimavenlige facader

Vi tager aktivt stilling til, hvordan facader designes, opføres og vedligeholdes

redygtighed er en del af Nordisk Profils DNA. Som virksomhed, der udvikler og producerer facadeløsninger, er det vores ansvar at bidrage til en positiv og bæredygtig udvikling i byggebranchen.

 

Vi skaber balance mellem løsning, økonomi, kvalitet, udførelse samt drift og vedligehold. Det giver et transparent og dokumenterbart grundlag for projektets interessenter og er med til at understøtte krav og ambitionsniveau.

 

For Nordisk Profil er bæredygtighed ikke et selvstændigt element, der kan tages ud af den “byggetekniske ligning”. Graden af bæredygtighed afhænger altid af kundens ambitionsniveau, den økonomiske ramme og mulighederne på det enkelte projekt.

 

Bæredygtighed.png

Vores værdikæde

Vi tænker bæredygtighed ind i alle vores facade-løsninger og tilbyder facader med certificeret 

Greenline Aluminium.

 

Greenline Aluminium er produceret af 100% indsamlet og genanvendt aluminium og bruger kun 5% af den energi, der bruges til at fremstille primær aluminium.

 

Trælameller er fremstillet af FSC® og PEFC™ certificeret træ, som garanterer ansvarligt og bæredygtigt skovbrug og sporbarhed gennem hele forsynings-

kæden.

Thermobehandlingen sikrer formstabilitet og unik levetid med en holdbarhed op til +50 år afhængig af træsorten.

 

Til trælamellernes imprægnering benyttes kun Burnblocks brandimprægnering.
Den er 100% giftfri, miljøvenlig og naturlig nedbrydelig.

 

Det er også markedets eneste brandhæmmer, der har opnået akkreditering, godkendelse og fuld klassifikation i henhold til EN16755.

bottom of page