Bæredygtig & funktionel facadebeklædning

PATENTERET DANSK FACADESYSTEM MED TRÆLAMELLER OPSAT PÅ EN STRUKTUR AF ALUMINIUM

Nordisk Profil er specialist i at skabe designfleksible og projekttilpassede facadebeklædninger til mange forskellige bygninger. Vi er dedikerede til at levere bæredygtige løsninger til moderne byggeri samt renovering og som passer præcis til dit projekt.

Med vores innovative tilgang til design og funktionalitet, kan vi hjælpe dig med at skabe en bygningsfacade, der ikke kun er visuelt imponerende, men også bæredygtig og funktionel.

Et komplet æstetisk facadesystem

Nordisk Profil tilbyder komplette æstetiske og designsikre facadesystemer, der kan give din bygning et unikt og inspirerende udtryk.

Vi arbejder både med facadebeklædninger i træ og aluminium.

Vi forstår vigtigheden af at give moderne arkitektur varieret udtryk og har udviklet forskellige facadeløsninger, der kan komplementere bygningers design og stil.

Vores facadebeklædninger bryder med traditionelle bybilleder og tilfører moderne og anderledes visuelle udtryk til bygningers facader. Uanset om du ønsker en minimalistisk og elegant facadeløsning i aluminium eller en naturlig og organisk look i træ, kan vores team hjælpe dig med at realisere din vision.

Woodfac

Woodfac er det bæredygtige og brandsikre facadevalg, og det ”rigtige” valg, når ønsket også er en unik og vedligeholdelsesfri facade med flotte trælameller. Woodfac kan monteres med lameller i valgfrie træsorter, men kan også opsættes med lameller, der præpatineres inden opsætning-i patineret look.

Napsu

Napsu er en åben facadeløsning i aluminium med flot indkig til bygningens bærende struktur. Facadesystemet kan designes uden begrænsninger, og lameller kan monteres både horisontalt og vertikalt eller som loft. Ligeledes kan de også farves i alle RAL- og NCS-farver samt i et bredt udvalg af farver med varieret glans.

Alufac

Alufac er dit facadevalg, hvis du ønsker en facade i aluminium, der fungerer som en lukket klimaskærm og beskytter bygningen mod vejrpåvirkninger. Det er et godt valg, hvis muligheden for arkitektonisk frihed er i høj kurs og en bygning skal brydes med en let og udtryksfuld facade med alulameller. Både lamel og profil i aluminium er Greenline Aluminium, som er det mest bæredygtige valg.

Woodfac

Napsu

Alufac

Beskyt bygningen med en brandsikker og bæredygtig facadebeklædning

Facadebeklædninger fra Nordisk Profil er fremstillet af bæredygtige og holdbare materialer, der er designet til at modstå de nordiske klimaforhold.

Samtidig sikrer vores facadebeklædninger også god ventilation af facaden. De er designet til at tillade luftcirkulation og forhindre opbygning af fugt, hvilket giver en sund facade, der kan ‘ånde’.  Ligeledes er alle vores systemer designet for termisk bevægelse, hvilket sikre at alle komponenter kan bevæge sig individuelt i forhold til hinanden.

Vælg Nordisk Profil og oplev fordelene ved en bæredygtig, brandsikker og vedligeholdelsesfri facadebeklædning. Vores passion for innovativt design og vores engagement i dokumenterede bæredygtigt og brandsikkert byggeri sikrer, at du får en kvalitetssikker og eksklusiv facadebeklædning med lang levetid.

Kontakt os i dag hvis du vil vide mere og ønsker sparring til dit næste projekt.

Se eksempler på udvalgte projekter med facader i træ og aluminium.