miljøvenlig & funktionel facadebeklædning

PATENTERET DANSK FACADESYSTEM MED smukke lameller i skræddersyet design

Nordisk Profil er specialist i at skabe modulære og projekttilpassede facadebeklædninger til alle former for nybyggeri og renovering. Med 30 års erfaring sætter vi en ære i at skabe skræddersyede og unikke facader, der bryder bybilledet og med særlig omtanke på løsninger, der tager hensyn til miljøet og opfylder byggebranchens brandtekniske krav.

Med vores innovative tilgang til design og funktionalitet, kan vi hjælpe dig med at skabe en bygningsfacade, der ikke kun er visuelt imponerende, men også ganske klimavenlig og funktionel. Vi tilbyder et fleksibelt koncept, der gør det muligt at tilpasse facadeløsningen til byggeprojektet og ikke omvendt! Det betyder i praksis, at alle ønsker til en facade kan indfris og eksekveres med et facadesystem fra Nordisk Profil.

Et komplet æstetisk facadesystem

Nordisk Profil tilbyder komplette æstetiske og designsikre facadesystemer, der kan give din bygning et unikt og inspirerende udtryk.

Vi arbejder både med facadebeklædninger i træ og aluminium.

Vi forstår vigtigheden af at give moderne arkitektur varieret udtryk og har udviklet forskellige facadeløsninger, der kan komplementere bygningers design og stil.

Vores facadebeklædninger bryder med traditionelle bybilleder og tilfører moderne og divergerende visuelle udtryk til bygningers facader. Uanset om du ønsker en minimalistisk og mere stringent facadeløsning i aluminium eller et mere naturligt og organisk look i træ, kan vores team hjælpe dig med at realisere din vision.

Woodfac

Woodfac er det bæredygtige og brandsikre facadevalg, og det ”rigtige” valg, når ønsket også er en unik og vedligeholdelsesfri facade med flotte trælameller. Woodfac kan monteres med lameller i valgfrie træsorter, men kan også opsættes med lameller, der præpatineres inden opsætning-i patineret look.

Napsu

Napsu er en åben facadeløsning i aluminium med flot indkig til bygningens bærende struktur. Facadesystemet kan designes uden begrænsninger, og lameller kan monteres både horisontalt og vertikalt eller som loft. Ligeledes kan de også farves i alle RAL- og NCS-farver samt i et bredt udvalg af farver med varieret glans.

Alufac

Alufac er dit facadevalg, hvis du ønsker en facade i aluminium, der fungerer som en lukket klimaskærm og beskytter bygningen mod vejrpåvirkninger. Det er et godt valg, hvis muligheden for arkitektonisk frihed er i høj kurs og en bygning skal brydes med en let og udtryksfuld facade med alulameller. Både lamel og profil i aluminium er Greenline Aluminium, som er det mest bæredygtige valg.

Integra-PW

INTEGRA-pw er et patenteret og anerkendt sikkerhedsværn til primært parkeringshuse. Med Integra-pw fås 2 systemer i én løsning, som opfylder kravene iht. EN 1991-1-7. INTEGRA-pw skræddersys til hvert enkelt parkeringshus og kan opsættes horisontalt, vertikalt og på områder med hældning.

Woodfac

Napsu

Alufac

Integra-PW

Beskyt bygningen med en brandsikker og miljørigtig facadebeklædning

Facadebeklædninger fra Nordisk Profil er fremstillet af miljøvenlige og holdbare materialer, der er designet til at modstå de nordiske klimaforhold.

De sikrer god luftcirkulation og ventilation, som forhindrer opbygning af fugt og generelt giver en sund facade, der kan 'ånde'. Ligeledes er alle vores systemer designet for termisk bevægelse, hvilket bevirker, at alle komponenter kan bevæge sig individuelt i forhold til hinanden.

Vælg Nordisk Profil og oplev fordelene ved en miljøvenlig, brandsikker og vedligeholdelsesfri facadebeklædning, hvor kvaliteten ikke svigter. Vores passion for innovativt og fremtidssikret design og vores engagement i miljø- og branddokumenterede løsninger sikrer, at du får en  eksklusiv facadebeklædning med lang levetid og med stort kvalitetsstempel.

Kontakt os i dag hvis du vil vide mere og ønsker sparring til dit næste projekt. Vi går i dialog fra idé til mulig opsat facade og kan være din sparringspartner på alle niveauer.

Se eksempler på udvalgte projekter med facader i træ og aluminium.

din specialist indenfor Parkeringshuse

Nordisk Profil har særlig ekspertise indenfor byggeri af parkeringshuse, hvor der stilles krav til innovativ og bæredygtig facadebeklædning.

Vi tilbyder løsninger, der understøtter flotte arkitektoniske udformninger og matcher sine omgivelser. Parkeringshuse kan nemlig fremstå utrolig flotte og designes med alle vores systemer og i kombination med anden beklædning end lameller.

Se nogle af vores projekter og kontakt os for at høre mere. Vi har stor erfaring med parkeringshuse i alle størrelser og er din professionelle samarbejdspartner, der også laver løsninger, som endnu ikke er set, men som du ønsker.