Vedligeholdelsesfri facadebeklædning

Træ og aluminium er ganske bæredygtige materialer at vælge som facadebeklædning, uanset renovering eller nybyggeri.

Nordisk Profils facadesystemer er nemlig alle vedligeholdelsesfrie med en levetid på +30-50 år, afhængig af træsort.

Aluminium har tilsvarende en meget lang levetid, da 70% af det aluminium, som anvendes i dag , stadig står i sin første udgave.

Fordele ved at vælge en vedligeholdelsesfri facadebeklædning

Der er mange fordele ved at vælge en vedligeholdelsesfri facadebeklædning i træ eller aluminium fra Nordisk Profil, hvis produkter alle har bæredygtig livscyklus.

100% indsamlet og genanvendeligt aluminium

Brandteknisk End Use klassifikationstestet og godkendt iht. BR18

Holdbarhed (Durability), godkendt efter standarden EN 16755

Vedligeholdelsesfri

Ingen synlige skruer

Indbygget termisk bevægelse

Ubegrænset designfrihed

Hurtig og nem montering

Hvad gør Nordisk Profils vedligeholdelsesfri facadebeklædning speciel?

Med 30 års erfaring sætter Nordisk Profil en ære i at skabe skræddersyede og unikke facader, der bryder bybilledet og lever op til nutidens krav om bæredygtigt, klimavenligt og ikke mindst brandsikkert byggeri. Og som specialist i facadeløsninger med lameller tilbydes et fleksibelt koncept, der gør det muligt at tilpasse facadeløsningen til bygningen og ikke omvendt. Det betyder, at alle ønsker for en facade med lameller, kan indfris og eksekveres med et facadesystem fra Nordisk Profil.

Nordisk Profil tilbyder facadesystemer, der formår at transformere al form for byggeri til flotte arkitektoniske bygningsværker, der beriger bybilledet. Med skræddersyede løsninger sættes der nye standarder for æstetik og funktionalitet, og det bliver muligt at forene form og funktion og skabe imponerende arkitektoniske udtryk.

Grundtanken bag Nordisk Profils facadeløsninger er nemlig stilrene, enkle og modulære systemer i eksklusiv kvalitet, der bidrager til et bæredygtigt, klimavenligt og brandsikkert byggeri.

Facadesystemerne er alle unikke skræddersyede løsninger med ’frihed til at vælge’. Og således bliver det muligt at tilpasse en ønsket facadeløsning til bygningen uden at gå på kompromis med design og funktionalitet. Med en løsning fra Nordisk Profil er det aldrig bygningen, der rammesætter løsningen men løsningen som gør bygningen unik med det flotteste resultat.

Vores trælameller produceres kun i FSC®- eller PEFC™-certificeret træ, der er imprægneret med Burnblock’s giftfrie brandhæmmer. Derfor har du garanti for bæredygtigt skovbrug med sporbarhed og legalitet i hele værdikæden. Dertil er alt vores træ thermobehandlet, så det beholder sin form over tid og er resistent overfor vejrpåvirkning. Dette giver vores træfacader en levetid på helt op til 50+ år, afhængig af valgte træsort.

Til vores aluminiumsfacader benytter vi udelukkende certificeret Greenline Aluminium. Denne type af aluminium er produceret af 100% indsamlet og genanvendt aluminium.

Alle facadesystemer fra Nordisk Profil skræddersys til vores kunders ønsker. Der er ingen standardløsninger og ingen forproducerede produkter på hylderne. Det betyder stor designfrihed, hvor kun kreativiteten sætter grænser!

Ligeledes er facadesystemerne skabt ud fra designprincippet Design for Disassembly. Med et grundlæggende fokus på genbrug og genanvendelse kombineret med hensyntagen til ukomplicerede facadereparationer, er facadeløsningerne designet som modulære systemer. Det betyder nem facadeudvidelse og nem facadereparation uden synlige overgange og dermed nem tilpasning til fremtidige behov.

Projekter

Comwell Hotel Middelfart

Rigshospitalet i Glostrup

Frekvensen

Papirøen

Se flere projekter

Læs om panel montering