top of page
Ungdomsboliger Hermodsgade - Woodfac Panel facade (3).jpg

Smuk facadeløsning med brandsikre trælameller

Når arkitektur og funktionalitet går hånd i hånd! Woodfac er Nordisk Profils unikke patenterede facadesystem med trælameller på en aluminiumstruktur.

Systemet har enestående arkitektoniske udfoldelsesmuligheder i form af valgfrit design – horisontalt som vertikalt, og som tag eller loft – og med certificerede FSC® eller PEFC™ træsorter.

 

Det unikke ved Woodfac er ikke kun lamel-designet. Hos Nordisk Profil går vi ikke på kompromis med vedligeholdelse og sikkerhed. En facadeløsning er intet værd uden lang levetid og sikkerheden i top! Derfor anvendes Thermobehandlet træ, der sikrer formstabilitet og unik forventet levetid med en holdbarhed på 30 til 50 år eller mere.

 
 
Garanti for brandsikkert facadesystem

Nordisk Profil sætter ganske høje standarder for brandsikkerheden og er på forkant med End Use løsninger. Faktisk er Woodfac, som opsat facadesystem, markedets eneste facadeløsning, der er End Use testet og godkendt iht. BR18 og bestået til B-s1,d0 / B-s2,d0 - afhængig af træsort. 

Kravene til en brandsikker facade er mange og fortolkningen oftest forskellig. Men er ønsket en smuk og naturlig facade, er der rådgivning og sparring af få hos Nordisk Profil. Vi er specialister omkring brandklasser, krav, regler og dokumentationsbehov for facadeløsninger med trælameller.

Læs mere om Nordisk Profils fokus på brand og sikkerhed her.

Brandteknisk End Use klassifikationstestet
Ingen synlige skruer
Vedligeholdelsesfri
Indbygget termisk bevægelse
Stor designfrihed

Vælg mellem to facadesystemer

Woodfac leveres som click- eller panelløsning - alt efter ønske til facadens funktion og udseende.
Kort fortalt er Click et “åbent” system med indkig til bygningens bærende facade, hvor Panel er et “lukket” system, der fungerer som klimaskærm for selve bygningen.

Woodfac Click.jpg

Click

Woodfac Click er et åbent system bestående af trælameller på en bagvedliggende aluminiumsstruktur. Med indkig til bygningens bærende facade kan der komponeres en levende arkitektur, skabt gennem lys, skygger, materialer og design.

Til systemet tilbydes hjørneløsninger, forskellige afdækningsprofiler, løsning til buede facader samt forstærkningsprofiler, der muliggør stort frit spænd både horisontalt og vertikalt.

Facaden monteres enkelt, hurtigt og med høj præcision. Det er “plug and play” og lige så nemt, som det lyder. Desuden monteres Click-lamellerne uden synlige skruer og beslag.

Woodfac Panel.jpg

Panel

Woodfac Panel er et system i træ og aluminium, der fungerer som en lukket klimaskærm. Alu-panelerne beskytter bygningen mod vejrpåvirkninger og har en bagvedliggende ventilation, der sikrer, at facaden kan “ånde”.

 

Panelløsningen er uden synlige skruer og beslag og består blandt andet af variable single-, dobbelt- og hjørnepaneler med huller til facadeskruer, der skjules, når panelerne klipses sammen. 

 

Til systemet tilbydes et bredt program af tilbehørsprofiler til afslutninger og indramninger af døre, vinduer (lysningsprofiler) og andre facadeelementer. Således kan hele facaden “pakkes” ind i en komplet facadeløsning fra Nordisk Profil.

 

Styr på detaljen

Det er afgørende, at vores facadeløsninger står knivskarpt, hvad enten man står langt fra eller tæt på. Detaljerne fuldender udtrykket og er afgørende for et flot resultat. Med en Woodfac-løsning er der fokus på detaljen med bl.a. en formstabil facade uden synlige skruer. Alt sammen uden en meromkostning, fordi det bygges ind i komponenterne og facaden allerede fra start.

bottom of page