top of page
P-hus Havnemøllen, alu-lameller, Nordisk Profil (27).jpg

Komplet facade-løsning i genanvendt aluminium

Nordisk Profil leverer facader i 100% aluminium. Løsningen består af aluminiumlameller på en aluminiumstruktur, som giver et enkelt og knivskarpt look – også helt tæt på.

Facadesystemet er skabt ud fra ønsket om at tilbyde unikke skræddersyede løsninger, der giver god balance mellem kundens idé, behov og økonomi. Hvad enten der skal bygges på ny, renoveres eller tilføjes et nyt designelement til en facade, får du en løsning med stor designfrihed, der gør det muligt at tilpasse facadeløsningen til bygningen og ikke omvendt. 
 

Klimavenlige
Ingen synlige skruer
Vedligeholdelsesfri
Indbygget termisk bevægelse
Stor designfrihed

Vælg mellem to facadesystemer

En løsning med aluminiumlameller leveres som et Napsu Click eller Alufac Panel system alt efter ønske til facadens funktion og udseende. Napsu Click er et “åbent” system med indkig til bygningens bærende facade, hvor Alufac Panel er et “lukket” system, der fungerer som klimaskærm for selve bygningen.

Napsu.jpg

Napsu Click

Napsu Click er et åbent system bestående af alu-lameller klikket på en monteringsskinne. Med udsyn til bygningens bærende facade kan der komponeres en levende arkitektur, skabt gennem lys, skygger, materialer og design.

Til systemet tilbydes hjørneløsninger, forskellige afdækningsprofiler, løsning til buede facader samt forstærkningsprofiler, der muliggør stort frit spænd både horisontalt og vertikalt.

 

Facaden monteres enkelt, hurtigt og med høj præcision. Det er “plug and play” og lige så nemt, som det lyder. Desuden monteres Napsu Click uden synlige skruer og beslag.

Alufac_MB_edited.png

Alufac Panel

Alufac Panel er et system ​​med alu-lameller monteret på et alu-panel. Det fungerer som en lukket klimaskærm, der beskytter bygningen mod vejrpåvirkninger og samtidig har det en bagvedliggende ventilation, der sikrer, at facaden kan “ånde”.

 

Panelløsningen er uden synlige skruer og beslag og består blandt andet af variable single-, dobbelt- og hjørnepaneler med huller til facadeskruer, der skjules, når panelerne klipses sammen. Farvevalg til lamel og panel er uafhængig af hinanden og kan adskille sig, hvis der ønskes forskellige farvekombinationer. 

 

Til systemet tilbydes et bredt program af tilbehørsprofiler til afslutninger og indramninger af døre, vinduer (lysningsprofiler) og andre facadeelementer. Således kan hele facaden “pakkes” ind i en komplet facadeløsning fra Nordisk Profil.

Lavt klimaaftryk og unik levetid

Napsu og Alufac er klimavenlige facadesystemer, der består af 100% indsamlet og genanvendt aluminium, der kun bruger 5% af den energi, der bruges til at fremstille primær aluminium.

Nordisk Profil leverer Greenline certifikat og EPD-rapporter der dokumenterer lavt klimaaftryk og markedets bedste EPD-værdier. Læs mere om Green Aluminium her.

Alu-facader kræver ingen vedligehold og har en forventet levetid på +70 år. Dog er aluminiums faktiske levetid ukendt, da 75% af al produceret aluminium stadig er i anvendelse, og mere end 50% stadig er i sin første form.

bottom of page