Moderne & robuste facadelameller

Med 30 års erfaring sætter vi en ære i at skabe skræddersyede og unikke facader, der bryder bybilledet og lever op til nutidens krav om klimavenligt og ikke mindst brandsikkert byggeri.

Som specialist i facadeløsninger med lameller tilbydes et fleksibelt koncept, der gør det muligt at tilpasse facadeløsningen til bygningen og ikke omvendt. Det betyder, at alle ønsker for en facade med lameller, kan indfris og eksekveres med et facadesystem fra Nordisk Profil.

Vores patenterede og danskdesignede facadelameller tilfører en elegant æstetik til ethvert byggeri. Lamellerne kan tilpasses specifikt til de ønsker, som I har for jeres byggeri.

Vi har nøje udvalgt bæredygtige og holdbare materialer til vores lameller og tilbyder både alu-facader samt træfacader.

Vedligeholdelsesfri

Ingen synlige skruer

Indbygget termisk bevægelse

Ubegrænset designfrihed

Hurtig og nem montering

Hvad er facadelameller?

Facadelameller er en facadeløsning, som placeres udenpå en bygnings bærende facade. Og uanset bygningens bærende facademateriale kan Nordisk Profils facadesystemer fuldende et flot renoveringsprojekt eller nybyggeri.

Facadelamellerne fås i træ og aluminium og i to forskellige systemer, alt efter om facadebeklædningen skal fungere som en lukket klimaskærm, der beskytter bygningen mod vejrpåvirkninger eller som et åbent system med indkig til bygningens bærende facade.

Nordisk Profil leverer facader med lameller til en lang række forskellige bygninger. Det er alt fra store parkeringshuse, boligkomplekser og uddannelsesinstitutioner til mindre butiksfacader, domiciler og ikke mindst teknikafskærmning.

Der er ingen begrænsning for omfang eller byggeprojektets karakter. Vi leverer facader til alle byggerier, hvad enten det er nybyggeri eller transformation af eksisterende bygning. Se studieboliger i Hermodsgade, som er et flot og bæredygtigt eksempel på, hvordan en gammel fabriksbygning kan bevares og forvandles til nyt.

Praktiske fordele ved at vælge lamelafskærmning

Nordisk Profil tilbyder lamelløsninger til teknikafskærmning, hvor facadesystemet Napsu er et ideelt valg.

Med Napsu er det muligt at bygge en barriere mellem tekniske installationer eller diverse udstyr og det omgivende miljø. En opbygning af teknik- og ventilationsafskærmning kan anvendes, hvor det er nødvendigt at beskytte tekniske installationer eller udstyr med uønsket adgang eller synlighed.

Lamelafskærmning kan også hjælpe med at reducere støjniveauet fra tekniske maskiner og samtidig skabe et mere funktionelt og stilrent look.

Facadesystemet er robust og fleksibelt, hvor der ved ændring af lamellernes vinkel kan opnås forskellige grader af afskærmning og dermed kontrol af synlighed og luftgennemstrømning.

Systemet er vedligeholdelsesfrit og er dermed en langtidsholdbar løsning.

Ligeledes er systemet nemt at opsætte, da det blot er monteringsskinner med lameller, som klikkes på plads. Dermed er der garanti for fejlfri montering og ikke mindst en robust opsætning, grundet fuld indbygget kontrol af termisk bevægelse.

Projekter

Comwell Hotel Middelfart

Rigshospitalet i Glostrup

Frekvensen

Papirøen

Se flere projekter

Læs om panel montering