sikkerhedsværn til p-huse

Integra-pw er det innovative system, der kan kombineres med vores facadesystemer

INTEGRA-pw er et patenteret og anerkendt sikkerhedsværn til primært parkeringshuse.

Med kun én løsning, er det muligt at opsætte et system, som både beskytter mennesker og kollisioner mellem køretøjer. Det betyder i praksis, at det ikke er nødvendigt og påkrævet at anvende konventionel beskyttelse i form af autoværn eller lignende.

Som noget ganske unikt tilbyder INTEGRA-pw nemlig et frit stolpespænd på op til 7806 mm, og således skal der ikke suppleres med anden form for beskyttelse.

Hvis der sker et sammenstød, garanterer dette system, at de belastninger der opstår, bliver aflastet (overført) til den bærende konstruktion.

INTEGRA-pw skræddersys til hvert enkelt parkeringshus og med stor designmæssig frihed, da det kan opsættes horisontalt, vertikalt og på områder med hældning.  

Det er på mange måder det innovative og optimale valg, når sikkerheden og beskyttelsen skal være i top. 

Tre systemer i én løsning

Modulært og skræddersyet system

Simpel montering 

Kun horisontale samlinger uden boring i belægning

Systemhøjde på 943 mm og 1143 mm  

Enkeltstående elementer op til maksimalt 5506 mm 

Absorberer en personbelastning på 1,5 kN/m  

Opfylder kravene iht. EN 1991-1-7 og EN1991-1-1

DIBt - generel teknisk godkendelse

VORES FACADESYSTEMER HAR BESTÅET TEST MED INTEGRA-PW

Nordisk Profil har gennemført og bestået dynamisk påvirkningstest med INTEGRA-pw i overensstemmelse med EN 1991-1-7.

Alle vores facadekomponenter, i både træ og aluminium, der i testen blev monteret direkte på sikkerhedsværnet med U-formede fastgørelsesprofiler, forblev intakte og løsrev sig ikke i simuleringen af en køretøjskollision.  

Således har Nordisk Profil dokumenteret bevis for, at vores facadesystemer kan kombineres med INTEGRA-pw og modstå påvirkningen af en værst tænkelig kollision.

DET SIKRE VALG MED ØKONOMISKE OG TEKNISKE FORDELE

Med INTEGRA-pw får parkeringshuse optimal beskyttelse med kun ét system. INTEGRA-pw skræddersys til hvert enkelt parkeringshus og med stor designmæssig frihed, da det kan opsættes horisontalt, vertikalt og på områder med hældning.

Systemet opfylder DIBt, som er en generel teknisk godkendelse med godkendelsesnummer Z-14.7-882. Ligesom det opfylder alle europæiske standarder for påvirkningsbelastninger iht. EN 1991-1-7og EN 1991-1-1.

Det er udviklet som et modulært system, der gør det nemt at udvide og justere problemfrit til fremtidige behov. Ligeledes er det ganske simpelt at opsætte og bidrager således til minimering af monteringsomkostninger.

INTEGRA-pw tilbyder forskellige løsninger, som du kan få et overblik over i nedenstående link med tekniske tegninger. Vær opmærksom på belastningskravene til konstruktionen, som det afgørende kriterium for produktvalget.

kombiner deisgn og sikkerhed og skab flotte Parkeringshuse

Facadesystemer fra Nordisk Profil kan med fordel kombineres med INTEGRA-pw.

Fremfor at lade personværnet være synligt, vil et parkeringshus arkitektoniske udtryk komme til sin ret, hvis facaden beklædes med en Woodfac Click eller Napsu facadeløsning.

Uanset valg af facadeløsning monteres alle systemer direkte på sikkerhedsværnet. Monteringen kræver ingen understruktur, men opsættes direkte på værnet. Den simple montering samt ingen ekstra elementer bidrager til at holde omkostningerne nede.

Nordisk Profil har særlig ekspertise indenfor byggeri af parkeringshuse, hvor der stilles krav til innovativ og miljøvenlig facadebeklædning.

Vi tilbyder løsninger, der understøtter flotte arkitektoniske udformninger og som matcher sine omgivelser. Parkeringshuse kan nemlig fremstå utrolig flotte og designes med alle vores systemer og i kombination med anden beklædning end lameller.

Se nogle af vores projekter og kontakt os for at høre mere. Vi har stor erfaring med parkeringshuse i alle størrelser og er din professionelle samarbejdspartner, der laver løsninger, som endnu ikke er set.