Flot facadebeklædning i cedertræ

Skræddersy nemt og brandsikkert en facade med trælameller fra Nordisk Profil, som tilbyder patenterede facadesystemer, der højner den arkitektoniske frihed og sætter nye standarder for facader.

Det er vigtigt at vælge en træsort til facadens lameller, der både sikrer det ønskede udtryk og lever op til væsentlige faktorer som lang levetid, formstabilitet og dokumenteret brandklasse.

Et flot og brandsikkert valg kunne være cedertræ, som Nordisk Profil har End Use klassifikationstest på.

Brandteknisk End Use klassifikationstestet og godkendt iht. BR18

Holdbarhed (Durability), godkendt efter standarden EN 16755

Vedligeholdelsesfri

Ingen synlige skruer

Indbygget termisk bevægelse

Ubegrænset designfrihed

Hurtig og nem montering

Hvilke fordele får man med en cedertræsbeklædning?

Cedertræ er en kvalitetssikker, alsidig og robust træsort uden knaster. Den er ganske hårdfør og i høj grad resistent overfor vejrpåvirkning, råd, insekter og svamp. Ligesom cedertræ desuden er let, har lav densitet samt et minimalt behov for vedligeholdelse.

Cedertræ har en rødlig glød, der smukt patinerer over tid og får en flot afdæmpet sølvfarve. Det er også muligt at præpatinere alle trælameller på forhånd, således de patineres ens inden opsætning.

Derfor er cedertræ et ideelt valg til en kvalitetssikker og vedligeholdelsesfri facadebeklædning.

Hvorholdbar er en beklædning i cedertræ?

Cedertræ er et godt facadevalg, da det har en minimums holdbarhedstid på 25-30 år og en meget høj formstabilitet. Det skal ikke Thermobehandles, men er sin naturlige form ganske formstærk og modstandsdygtig. Det eneste krav er brandimprægnering, og her lever Nordisk Profils facadesystem med cedertræ op til systembrandklasse B-s2,d0.

Skab en eksklusiv facade af cedertræ eller anden flot træsort

Som specialist og producent har vi stor erfaring og ekspertise med brandsikre facadebeklædninger i træ. Produktet hedder Woodfac og fås som to forskellige facadesystemer. Uanset system kan lamellerne fås i følgende træsorter; Thermo ask, Thermo fyr, Thermo fyr, Thermo ayous, WRC (western red cedar) og accoya.

Med facadeløsninger fra Nordisk Profil er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi skaber nemlig facadeløsninger, der passer til bygninger - og ikke omvendt. Det betyder stor designfrihed og stor fleksibilitet. Og med fokus på, at arkitektur og funktionalitet skal gå hånd i hånd, står Nordisk Profil til rådighed med professionel rådgivning og sparring omkring:

  • Design
  • Brandrådgivning
  • Bæredygtighed
  • Projektering

Med unikke og eksklusive facadesystemer er vi dedikerede til at skabe facadebeklædninger, der højner den arkitektoniske frihed og sætter nye standarder for facader, hvad enten det er nybyg eller bæredygtig transformation af eksisterende facader.

Kontakt os i dag og hør mere. Vi kommer også meget gerne forbi med mockups, så du kan se enkeltheden og designmulighederne, som vores facadesystemer tilbyder.

Projekter

Comwell Hotel Middelfart

Rigshospitalet i Glostrup

Frekvensen

Papirøen

Se flere projekter

Læs om panel montering