Studieboliger i Hermodsgade

Arkitekt: Holscher Nordberg

Facadesystem: Woodfac Panel

Den tidligere Electrolux fabriksbygning i Hermodsgade i København er i dag forvandlet til 189 studieboliger.

Projektet er et smukt eksempel på en 87 år gammel bygning, der transformeres til nyt bæredygtigt byggeri. Fremfor at rive ned giver det i mange tilfælde nemlig mening at skabe nyt ud af det eksisterende. Og det har Holscher Nordberg formået på flotteste vis med dyb respekt for bygningens eksisterende arkitektur og historie.

Studieboligerne var i 2022 nomineret til Renoverprisen, som hvert år hylder de bedste renoveringsprojekter. Læs mere om projektet her; Studieboliger i Hermodsgade - Renoverprisen.

Bygningen er bl.a. renoveret med facadesystemet Woodfac Panel - et lukket facadesystem med trælameller, der fungerer som en klimskærm og beskytter mod vejrpåvirkninger samtidig med, at bygningen kan ånde. Trælamellerne er bæredygtige og ikke mindst brandtestet flere gange.

Nordisk Profil har styr på brand og sikkerhed og tilbyder Woodfac facadesystem, der, som opsat facadesystem, er eneste produkt på markedet, der er klassifikationstestet og bestået til B-s1,d0 / B-s2,d0.

Ønsker du at vide mere om vores brandsikre og klimavenlige facadeløsninger, kontakt os endelig for en uforpligtende snak.