DLG domicil

Arkitekt: PLH Arkitekter

Facadesystem: Woodfac Panel

I 2020 flyttede DLG fra Axelborg i København til nyt stort domicil i Fredericia.

Det blev døbt ’Aksen’ og med sin unikke arkitektur, der smukt matcher sine omgivelser, blev det i 2021 vinder af Årets Kontorbyggeri. En arkitektonisk perle som PHL Arkitekter står bag.

Det store domicil består af forskellige materialer, men her vil vi gerne fremhæve indgangspartiet, som er designet med vores Woodfac Panel system.

Til Panel-løsningen er valgt 34x34 mm lameller i Thermo-D Ayous træ, som er en en flot eksklusiv træsort i brunlige og varme nuancer, hvis overflade er næsten knastfri.

Thermo behandlingen øger lamellernes formstabilitet, modstandsdygtighed og giver lang levetid, da denne behandling netop sænker træets fugtindhold og nedbryder træets naturlige indhold af hemicellulose (sukkerforbindelser).

Med lamellernes rene struktur og med facadesystemets designfrihed er det muligt at skabe et imponerende udtryk med lang og stabil levetid.

Vil du vide mere om en brandsikker facadeløsning, kontakt os endelig. For udover at producere og levere produkter, der er Brandteknisk End Use klassifikationstestet, er vi også din brandtekniske sparringspartner.